ua en ru

"Київенерго" обіцяє завершити роботи з відновлення проїжджої частини біля ТЦ Ocean Plaza 4 червня

Оперативна бригада ПАТ "Київенерго" ліквідувала пошкодження ділянки магістрального трубопроводу ТМ-4 від ТЕЦ-5 у Голосіївському районі столиці по вул. Горького, 176, що сталася в результаті проведення гідравлічних випробувань 2 червня.

Оперативна бригада ПАТ "Київенерго" ліквідувала пошкодження ділянки магістрального трубопроводу ТМ-4 від ТЕЦ-5 у Голосіївському районі столиці по вул. Горького, 176, що сталася в результаті проведення гідравлічних випробувань 2 червня. Зараз дорожньо-експлуатаційне управління проводить роботи по відновленню асфальтового покриття, які планується завершити 4 червня, говориться в повідомленні прес-служби "Київенерго".

Нагадаємо, 2 червня в Києві на проїжджій частині на вулиці Горького біля торгового центру " Ocean Plaza " через аварію в тепломережі провалився асфальт.

Ділянка тепломагістралі відновлена, роботи в металі фахівці "Київенерго" закінчили в 08:00 3 червня, після чого відновлено накриття тепломагістралі, місце її пролягання засипано і ущільнено.

Споживачі, що забезпечується гарячим водопостачанням від даної тепломагістралі, після завершення гідравлічних випробувань згідно з графіком, будуть підключені до ГВП 10 червня.