ua en ru

"Інтер" підтвердив, що Єгор Бенкендорф став головою правління телеканалу

Головою правління телеканалу "Інтер" призначений Єгор Бенкендорф. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Новий склад наглядової ради і правління телеканалу був обраний у четвер, 14 лютого, в ході зборів акціонерів.

Інтереси мажоритарного акціонера у наглядовій раді представляють: Борис Краснянський (голова наглядової ради), який буде відповідати за фінансові, юридичні та корпоративні питання, Ганна Безлюдна - відповідальна за стратегію і розвиток телевізійного бізнесу, Роберт Шетлер-Джонс - директор GDF MEDIA. Від міноритарних акціонерів до наглядової ради увійшли: Дмитро Орлов (ВАТ "Перший канал"), Мирослава Караєва (ТОВ " Пегас Телебачення").

Також Ганна Безлюдна була призначена директором з розвитку компанії Inter Media Group. Вона уповноважена акціонерами керувати медіабізнесом і забезпечувати розвиток медійних активів групи.

До складу правління увійшли Антон Нікітін, який також був призначений головним редактором телеканалу, Ірина Іонова, яка зайняла пост креативного продюсера, а також Андрій Долгопятов, призначений виконавчим директором телеканалу, Олексій Романюта, який призначений фінансовим директором.

Директором компанії "Національні інформаційні системи" став Євген Кисельов. Компанія "Національні інформаційні системи" виробляє програми "Новини", "Подробиці", "Подробиці тижня" для телеканалу "Інтер".

Читайте також: Співвласником "Інтера" стане глава АП Сергій Льовочкін.