ua en ru

"Хотів би взагалі забути цей рік", - Олег Блохін

После матча с донецким "Металлургом", в котором "Динамо" выиграло 3:2, тренер киевлян Олег Блохин дал небольшой комментарий по поводу игры.

Після матчу з донецьким "Металургом", в якому "Динамо" виграло 3:2, тренер киян Олег Блохін дав невеликий коментар з приводу гри.

"Була кубкова гра, яка відрізняється від матчів чемпіонату. Думаю, заслужено перемогли, хоча могло здатися - важка перемога. Хоча ті моменти, які створюємо і не використовуємо - вони створюють напруженість в кінцівці. Але ми пройшли в наступне коло, і тепер будемо готуватися до матчу чемпіонату в Полтаві.

Ви ж пропонуєте показати футболістам мої голи, а наприклад, якщо почитаєте Мілевського, виходить, що я тільки "я" і "я" кажу. Покажу свої голи Ідейє - знову скажуть, що я кажу "я", та "я". Щодо "підлаштовуватися" - які футболісти є... Є модель гри, є футболісти. Під них і потрібно підлаштовуватися.

Чесно кажучи, я хотів би цей рік взагалі забути. Тому що 2013 рік складається незрозуміло. Тому для мене особисто цей рік треба пропускати. Хоча, думаю, кінцівка буде краще, ніж його початок".