ua en ru

"Глава" ЛНР хоче домогтися входження до складу Росії

"Глава" ЛНР хоче домогтися входження до складу Росії
Так званий голова Луганської Народної Республіки" Ігор Плотницький заявив про бажання домогтися входження ЛНР до складу Росії.

Так званий голова Луганської Народної Республіки" Ігор Плотницький заявив про бажання домогтися входження ЛНР до складу Росії. Про це він заявив в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу LifeNews.

"Хотілося б увійти до складу Росії. Дуже просто сказати це, але це ще не означає, що ти можеш відповідати. Є таке поняття, постійно чую на нарадах по електриці, - "синхронізація ліній". І це має статися з нашими народами - синхронізація економіки, політики, розуміння і законів. А менталітет і духовність у нас давно синхронізовані, ми давно єдині. Тому входження до складу Росії є всього лише питанням часу", - заявив Плотницький.

Він також зазначив, що основним напрямком діяльності керівництва ЛНР буде налагоджування зв'язків з Москвою.

"Всі наші пріоритети спрямовані на Російську Федерацію. Ми хочемо і чекаємо того моменту, коли по праву станемо частиною російського народу, так само, як у свій час частиною Росії став Крим. Цього хочуть люди, вони про це просили. І ми будемо робити все, щоб не підвести їх. Наш курс - повна економічна і політична інтеграція з Російською Федерацією", - заявив Плотницький.

Нагадаємо, на так званих "виборах" самопроголошених "Донецької народної республіки" та "Луганської народної республіки" перемогли Олександр Захарченко та Ігор Плотницький.