ua en ru

"Донбасенерго" з 21 червня зупиняє 7-й блок Слов'янської ТЕС, - ДонОДА

ПАТ "Донбасенерго" з суботи, 21 червня 2014 р., зупиняє 7-й блок Слов'янської теплоелектростанції (ТЕС) через неможливість доставки вугілля на електростанцію під'їзними шляхами Донецької залізниці.

ПАТ "Донбасенерго" з суботи, 21 червня 2014 р., зупиняє 7-й блок Слов'янської теплоелектростанції (ТЕС) через неможливість доставки вугілля на електростанцію під'їзними шляхами Донецької залізниці у зв'язку з проведенням бойових дій у регіоні. Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

"Внаслідок відсутності доставки палива керівництвом ПАТ "Донбасенерго" прийнято рішення зупинити роботу енергоблоку № 7 на корпусі 7А і перейти на генерацію турбогенератором ТГ-3 з одним котлом з навантаженням 35 МВт з 21 червня", - повідомляють у департаменті розвитку базових галузей промисловості ДонОДА.

Як відзначили в профільному департаменті, запаси вугілля на Слов'янській ТЕС станом на сьогодні склали 51,7 тис. тонн. При цьому для роботи енергоблоку № 7 на корпусі 7А при навантаженні 320 МВт щодоби необхідно 3,2 тис. тонн твердого палива.

"Відновлення генерації енергоблоку № 7 Слов'янської ТЕС ПАТ "Донбасенерго" можливо за умови надходження вугілля", - повідомляють в прес-службі.

Раніше сьогодні в "Донбасенерго" повідомили, що у Слов'янської теплоелектростанції залишилося палива на 2 тижні.