ua en ru

"Динамо" будується на перспективу, у нього дуже хороше майбутнє", - Олег Блохін

Київське "Динамо" вирушило на свій перший тренувальний збір. Перед відльотом головний тренер киян Олег Блохін розповів про те, що зараз відбувається в команді.

Київське "Динамо" вирушило на свій перший тренувальний збір. Перед відльотом головний тренер киян Олег Блохін розповів про те, що зараз відбувається в команді.

"Те, що відбувалося з командою, ми пережили, як би важко не було. Я прекрасно розумів, що завдання поставлені дуже великі, але команда вже створюється. Були розмови, що краще піти і при цьому залишити своє ім'я, як кажуть, на плаву. Адже в разі невдач, реноме тренера може опуститися. Я відразу сказав президенту, що я прекрасно розумію і усвідомлюю, що роблю, на що йду. Розумію, що нас чекають дві гри з «Валенсією», потім в чемпіонаті відразу «Шахтар» і «Чорноморець». Розумію, яку відповідальність я беру на себе. І я приймаю і визнаю цю відповідальність", - цитує Блохіна сайт "Динамо".

"Потрібно розуміти, що команда будується на перспективу. Були придбані сильні футболісти, до них додалися наші молоді гравці, які заграли, ті ж Сидорчук та Макаренко. Сподіваюся, що й інші українські футболісти заграють, і Безус, і Селін. Це перспектива київського «Динамо». Ця команда будується не на сьогоднішній день, а на перспективу. І я вважаю, що у неї дуже хороше майбутнє. Якщо навіть будуть відбуватися якісь зміни, то вони будуть точковими. Вже не буде куруватися відразу шість-сім гравців. Виконавець буде купуватися на певну позицію, у випадку, якщо у нас хтось буде йти чи хтось отримає травму. Вже не потрібно буде робити грандіозні придбання"