ua en ru

"Делівері" за 4 місяці 2013 р. збільшила перевезення вантажів на 50% - до 1,5 тис. т вантажів на добу

Логістична компанія "Делівері" за січень-квітень 2013 р. збільшила порівняно з аналогічним періодом 2012 р. кількість вантажних перевезень на 50% - до 1,5 тис. т на день. Кількість клієнтів компанії за відповідний період збільшилася на 40% - 130 тис., на місяць повідомляє прес-служба компанії.

Збільшення показників "Делівері" в 2013 р. пов'язане з тим, що компанія не підвищувала ціни на перевезення вантажів: "Ми, звичайно, очікували приріст вантажу в період квітень-травень, так як були одними з небагатьох, хто утримував ціни на колишньому рівні , а оскільки наші клієнти - це в основному корпоративний сектор, то ціна логістики є для них вирішальною. Знаючи, що відбувається збільшенні вантажопотоку, ми попередньо прийняли заходи і збільшили кількість транзитних складів, складські площі, кількість автотранспорту, персоналу, вантажної техніки. Зараз склади переповнені вантажами, а потік клієнтів і вантажів не припиняє зростати", - сказав директор з логістики "Делівері" Віталій Костюшко.

Крім того, компанія збільшила кількість транзитних складів на 60%; площ транзитних складів - на 60%; вантажної техніки - на 15%; персоналу - на 15%.

Логістична компанія "Делівері" заснована в 2001 р. На сьогоднішній день компанія налічує 205 представництв в 140 містах України, щомісяця обслуговує понад 130 тис. клієнтів, щодня робить більше 300 національних і 400 міських рейсів, надає 100% страхування вантажів.