ua en ru

"Батьківщина" у червні проведе об'єднання з вісьмома партіями, що входять в її фракцію у ВР, - нардеп

ВО "Батьківщина" у червні проведе часткове об'єднання з низкою партій, які сьогодні входять до складу фракції "Батьківщина" у парламенті. Про це РБК-Україна повідомив народний депутат України з фракції "Батьківщина" Володимир Бондаренко.

"Цей процес йде планомірно і спокійно. У нас вже є певні домовленості, але це внутрішньопартійні питання, які вирішуються колегіально. Моя особиста думка полягає в тому, що треба об'єднуватися. Я прихильник входження і об'єднання" Партії "Реформи і порядок" (ПРП) , в яку я входжу, до складу "Батьківщини", - сказав Бондаренко.

За його словами, зараз в тих партіях, які вирішили об'єднається з "Батьківщина" йде пошук оптимального балансу, який би привів до перемоги на президентських виборах у 2015 р. У теж час, Бондаренко підкреслив, що від злиття утримаються такі політичні сили як "Удар" і "Свобода".

На питання, чому об'єднання, яке планується на червень, за словами Бондаренко, буде неповним, він відповів, що якась політична сили по можливо технічних причин приєднається до "Батьківщини" пізніше, ближче до президентських виборів.

Бондаренко уточнив, що всього вирішили об'єднатися вісім партій.

Читайте також: "Фронт змін" і "Батьківщина" об'єднаються "найближчим часом