ua en ru

"Батьківщина" передала 300 тис. грн застави, для звільнення з-під варти комбата "Прикарпаття"

Партія "Батьківщина" передала 300 тис. грн для звільнення з-під варти командира батальйону територіальної оборони "Прикарпаття" Віталія Комара. Про це повідомляє прес-служба партії.

Зазначається, що гроші були передані брату Віталія - Олегу Комару, що висловив подяку партії за допомогу. "Це повний абсурд, коли мого брата - патріота, справжнього командира, який добровольцем пішов на фронт, звинувачують у дезертирстві. Добре, що в країні є політики, які розуміють, де чорне, а де біле", - підкреслив Олег Комар.

Нагадаємо, 4 вересня Приморський районний суд Одеси заарештував командира батальйону "Прикарпаття" Віталія Комара на два місяці за підозрою у дезертирстві.

У свою чергу, за словами голови Івано-Франківської обласної організації "Батьківщини" Дмитра Шлемка, все Прикарпаття вважає Віталія Комара, який вивів свій батальйон з котла під Іловайськом, героєм. "Те, що зробив командир "Прикарпаття" - це великий людський вчинок. Він врятував життя 300 людей. Адже зараз там, де вони дислокувалися - лише випалена земля. І якби вони залишилися, Україна би ховала ще 300 своїх кращих синів", - підкреслив він.