ua en ru

"Антонов" має намір побудувати сервісний центр у Перу

Державне підприємство "Антонов" 16 січня досягло домовленостей з партнерами в Перу з приводу створення там сервісного центру.

Державне підприємство "Антонов" 16 січня досягло домовленостей з партнерами в Перу з приводу створення там сервісного центру. Про це повідомляє видання "Комерсант-Україна".

"Сервісний центр дасть своєрідну гарантію успішної експлуатації наших літаків. Це те, чого не вистачало підприємству раніше, щоб залучити нових партнерів у регіоні. До того ж зараз проект став реальнішим, оскільки його реалізацію допоможуть здійснити місцеві партнери",- повідомив заступник генерального конструктора ДП "Антонов" Олександр Ківа.

Реалізація даного проекту, як очікується, дозволить продати країнам Латинської Америки не менше 50 літаків "Антонова".

У Перу також готується проект по будівництву авіазаводу. В кінці 2013 р. ДП "Антонов", лізингова компанія "Ільюшин Фінанс Ко" і перуанські партнери почали переговори про реалізацію цього проекту в Перу. Вартість будівництва авіазаводу в регіоні оцінюється в 250-300 млн доларів. Особливий інтерес у державних структур Перу викликали транспортні вантажні літаки Ан-148Т і Ан-178.

У 2013 р. "Антонов" збільшив кількість поставок літаків на Кубу, а також уклав контракти на постачання до 2014 р. ще трьох таких повітряних суден.