ua en ru

"АероСвіт" заявив, що повністю ліквідував затримки з відправкою своїх рейсів

Авіакомпанія "АероСвіт" стверджує, що повністю ліквідувала затримки з відправкою своїх рейсів в різних країнах світу. Про це повідомляє прес-служба компанії.

У прес-релізі, наголошується, що компанія відновила регулярність польотів в рамках розкладу, що діяв.

"Окрім регулярного розкладу "АероСвіт" також додатково організував доставку пасажирів по маршрутах, на яких компанія припинила операцію. З цією метою з 10 по 14 січня було забезпечено виконання 14 додаткових парних рейсів в/із Праги, Тбілісі, Астани, Баку, Софії, Ларнаки, Єревану і Калінінграда, якими перевезено 2200 пасажирів. Завдяки відновленню регулярності польотів і виконанню додаткових рейсів на сьогоднішній день немає скупчення невідправлених пасажирів "АероСвіту" ні в базовому, ні в зарубіжних аеропортах", - говориться в повідомленні.

Господарський суд Київської області в кінці минулого року відкрив провадження у справі про банкрутство компанії "АероСвіт" за заявою самого авіаперевізника. Розмір боргу авіакомпанії перед кредиторами станом на 27 грудня 2012 року складав 4,27 млрд грн (близько 530 млн дол.). Компанія в останні дні скасувала десятки рейсів, внаслідок чого сотні пасажирів не змогли дістатися в пункт призначення.

Читайте також: "АероСвіт" виключений з системи взаєморозрахунків IATA