ua en ru

У Києві Нацгвардія та поліція посилили охорону станцій метрополітену

У Києві Нацгвардія та поліція посилили охорону станцій метрополітену Фото: Нацгвардія та поліція посилили патрулювання в метрополітені Києва

До складу нарядів у метро Києва залучили додаткові сили поліції, кінологів і вибухотехніків

У Києві Національна гвардія та поліція перейшли на посилений варіант несення служби у метрополітені - до охорони залучили додаткові наряди поліції, кінологів і вибухотехніків. Про це повідомила прес-служба Нацгвардії України у Facebook.

"Особовий склад нашої частини буде задіяний на усіх станціях Київського метрополітену. Основне завдання - надання допомоги працівникам Національної поліції та у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, - надання допомоги з евакуації, а також домедичної допомоги тим, хто її потребуватиме. Службу несуть шляхом обходу території станції та патрулювання", - розповів заступник командира військової частини з громадської безпеки Олександр Гриценко.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням поставитися з розумінням до заходів посиленої безпеки.

Вони наголошують, що у разі виявлення підозрілих предметів не можна їх торкатися, а слід негайно повідомити працівників поліції або зателефонувати на 102.

Гвардійці та поліція посилили охорону станцій метрополітену (ФОТО, ВІДЕО) У столиці нацгвардійці перейшли на посилени...

Опубліковано Національна гвардія України 4 квітня 2017 р.

Такі заходи безпеки триватимуть до 15 травня 2017 року, до завершення пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

Нагадаємо, Національна поліція України та Національна гвардія України перейшли на посилений режим несення служби у Києві, Харкові та Дніпрі.