ua en ru

Сімейний ресторан на воді Veranda on the river презентує нове сезонне меню

Сімейний ресторан на воді Veranda on the river презентує нове сезонне меню Фото: Veranda on the river (надано піар-службою)

Які сюрпризи готує відомий шеф-кухар Сергій Башинський гостям ресторану - читайте в матеріалі

Київський сімейний ресторан на воді Veranda on the river (Веранда на Дніпрі) 16, 17 і 18 жовтня готує презентацію нового сезонного меню. Це буде поєднання українських традицій, світових рецептів та авторського дотику шеф-кухаря Сергія Башинського.

Журналісти "РБК-Україна" побували в ресторані і дізналися, які гастрономічні сюрпризи готує команда закладу для своїх гостей.

Veranda on the river

Веранда на Дніпрі оголошує початок нового сезону роботи! Гостей сімейного ресторану чекає нове сезонне меню - це поєднання українських традицій, світових рецептів та авторського дотику відомого шеф-кухаря Сергія Башинського. 16, 17, 18 жовтня відбудеться офіційна презентація осіннього меню, а також в честь такої події пройдуть урочисті вечері в ресторані за адресою: Київ, Набережне шосе, 11А. Наші колеги вже побували у Веранда на Дніпрі і оцінили гостинність закладу

Опубліковано Styler Четвер, 11 жовтня 2018 р.

Відео: ресторан Veranda on the river (facebook.com/styler.rbc.ua)

Як з'ясувалося, отримання рестораном престижної нагороди – високої оцінки від TUCC – стимулює і далі демонструвати високий рівень роботи. Тому за новими враженнями команда Veranda on the river на чолі з головним своїм кулінаром відправилася в тур по Європі та США. Так, кухарям вдалося відвідати майстер-класи в Монако, Бордо, Монте-Карло, Парижі, Країні Басків. Там же вони побували в кількох ресторанах, зазначених зірками Michelin.Сімейний ресторан на воді Veranda on the river презентує нове сезонне меню

Сімейний ресторан на воді Veranda on the river презентує нове сезонне меню

Фото: шеф-кухар Сергій Башинський

Як стверджує Сергій Башинський, головним трендом осені стає використання виключно сезонних і еко-продуктів. Тому нові страви Veranda on the river будуть приготовані з додаванням м'яса та овочів, зазначених спеціальним сертифікатом якості.

Прохолодна погода, данина полюванню і розташуванню на березі Дніпра диктує свої тенденції – гурманів чекає безліч зігріваючих супів, вишуканих салатів з морепродуктів, смачних страв з правильно приготованого м'яса. І, звичайно, вінчають кожен шедевр Сергія Башинського азіатські ноти.

Не секрет, що кулінар є шанувальником східної кухні – використовує безліч різних спецій, готує унікальні пікантні авторські соуси.

16, 17, 18 жовтня відбудеться офіційна презентація нового осіннього меню, а також в честь такої події пройдуть урочисті вечері в ресторані за адресою: Київ, Набережне шосе, 11А.

Додамо, що одна з головних визначних пам'яток ресторану - відкрита шоу-кухня, на якій є все для різноманітності приготування страв: смокер, дров'яна піч, мангал, хоспер, тандир. Є і своя сироварня, де готується моцарелла, буррата і страчателла.

Також у ресторані є дві винні кімнати - червона та біла.

"У Веранді на Дніпрі завжди проводимо екскурсію: приїжджають люди, заводимо в кімнату, розповідаємо про наші новинки. Багатьох завжди вражає наша цінова політика, - поділився шеф-сомельє Олексій Алексєєнко. - Тому що у нас європейська цінова політика, ми робимо дуже невеликі націнки".

Сімейний ресторан на воді Veranda on the river презентує нове сезонне меню

"Червона винна кімната - це наша гордість, - зізнається сомельє Олексій Алексєєнко. - Вона більше. Якщо біла кімната вміщує близько 3 тисяч пляшок, то ця – більше 5. Тут є те, чого немає ні в кого в цій країні - унікальні колекції вин. Крім нашого техімпорту, ми викуповуємо погреби у приватних людей, які з різних причин вирішили його продати. Це старі вінтажі того, що не купиш ніде!"

Сімейний ресторан на воді Veranda on the river презентує нове сезонне меню

Фото: Тетяна Авраменко

Також подробицями про старт нового сезонного меню поділилася і управляюча рестораном Тетяна Авраменко.

"Ми для себе виношували ідею, яка поєднає в собі і смакоту, і корисність, і вартість у тому числі. Наше нове меню буде мати три гілки. Один напрямок – це ексклюзивні позиції, такі як м'ясо вагю, краби. Також буде і класика – страви з печі, дика риба, розширюється десертна лінійка, додається багато видів домашніх паст, різотто. Ми обов'язково залишимо те, що дуже люблять і цінують наші гості. І третя лінійка – це еко-напрямок. Меню екологічно чистого продукту. Ми за здоровий спосіб життя", - підсумувала Авраменко.

Рекомендуємо до перегляду:

Відео: факти про каву, які вас здивують