ua en ru

Бенфіка - Челсі: Стенограма онлайн-трансляції фіналу Ліги Європи

Автор: RBC.UA
Лондонський "Челсі" зумів виграти другий євротурнір поспіль, обігравши "Бенфіку". Торрес вивів "аристократів" вперед, але Кардоссо зрівняв рахунок з пенальті. І коли всі були готові до додаткоого часу, Іванович головою забив переможний гол.

Лондонський "Челсі" зумів виграти другий євротурнір поспіль, обігравши "Бенфіку". Торрес вивів "аристократів" вперед, але Кардоссо зрівняв рахунок з пенальті. І коли всі були готові до додаткоого часу, Іванович головою забив переможний гол.

Читайте також: Бенфіка - Челсі: Анонс фіналу Ліги Європи

15 травня, 21:45
Амстердам, "Амстердам Арена"
Бенфіка - Челсі, 2:1
Голи:
Кардоссо, 67 (з пен.) - Торрес, 60, Івновіч, 90+3
Бенфіка: Артур, Алмейда, Гарай, Луїзао, Мельгарехо, Перес, Матіч, Сальвіо, Родріго, Гайтан, Кардосо
Челсі: Чех, Аспілікуета, Іванович, Кехілл, Коул, Давид Луїс, Рамірес, Оскар, Лемпард, Мата, Торрес

Все! "Челсі" виграв Лігу Європи!

90+4 хв. І тут же, Кардоссо не зміг нормально пробити з лінії воротарського майданчика.

Бенфіка - Челсі: Стенограма онлайн-трансляції фіналу Ліги Європи90+3 хв. Іванович!!! Кутовий у виконанні "Челсі" привів у тому, що захисник лондонців головою відправив м'яч у дальній кут воріт Оскара.

89 хв. Просто неймовірно, як не щастить Лемпарду. Після його класного сильного удару здалеку м'яч вдарився у поперечину і відлетів назад у поле.

85 хв. Рамірес, розібравшись із захисником, увійшов у штрафну і мав відмінний шанс для удару, але підкат Жардела зіпсував усі плани лондонцеві.

82 хв. Кадоссо приклався по м'ячу з-за лінії штранфой. М'яч полетів у ворота, але Чех зреагував і вибив м'яч на кутовий.

Бенфіка - Челсі: Стенограма онлайн-трансляції фіналу Ліги Європи78 хв. Гарай не може продовжити гру. Замість нього виходить Жардел.

75 хв. Дуже було схоже, що Луїзао звалив Торреса у штрафному "Бенфіки". Але суддя момент витлумачив на користь португальської команди.

71 хв. Відкрилася гра. Команди носяться з боку в бік. Явно веселіше стало в Амстердамі.

Бенфіка - Челсі: Стенограма онлайн-трансляції фіналу Ліги Європи67 хв. Пенальті арбітр ставить за гру рукою Аспиликуети у власній штрафній. Кадоссо підійшов до "точки" і сильно по центру відправив м'яч над впавшим Чехом.

Бенфіка - Челсі: Стенограма онлайн-трансляції фіналу Ліги Європи65 хв. Подвійна заміна у "Бенфіки". Ліма і Джон вийшли замість Мельгарехо і Родріго.

Бенфіка - Челсі: Стенограма онлайн-трансляції фіналу Ліги Європи62 хв. Луїзао сфолив на Торресі прямо на лінії власного штрафного.

Бенфіка - Челсі: Стенограма онлайн-трансляції фіналу Ліги Європи

Бенфіка - Челсі: Стенограма онлайн-трансляції фіналу Ліги Європи60 хв. Торрес відкриває рахунок! Вийшов іспанець один на один з Артуром, обіграв його і забив м'яч у порожні ворота.

59 хв. Салио пробивав головою після подачі з лівого флангу. Чех зумів накрити м'яч.

55 хв. "Челсі" намагається збити тиск на свої ворота тим, що тримає м'яч у своїх ногах.

51 хв. Забила "Бенфіка", але зробили це португальці з офсайду. Кардоссо завдав вирішального удару, перебуваючи поза грою.

50 хв. Кардоссо вивели партнери фактично один на один з Чехом, але форвард завозився з м'ячем і зумів віддати тільки пас на Гайтана, удар якого заблокували захисники.

47 хв. Друга половина почалася за тим же сценарієм, ка і проходив перший тайм. "Бенфіка" грає більш агресивно, а "аристократи" будуть шукати свої шанси в контратаках.

Розпочався другий тайм.

Перерва

Бенфіка - Челсі: Стенограма онлайн-трансляції фіналу Ліги Європи45+2 хв. Гарай відзначився карткою перед перервою.

45 хв. Вже не в перший раз захист "Бенфіки" ловить суперника в офффсайдну пастку. Гравці "Челсі" раз за разом в неї потрапляють.

42 хв. Сальвио виконав непогану подачу з правого флангу і Кардоссо зобразив щось, схоже на удар головою. М'яч полетів за лицьову лінію.

38 хв. Лемпард красиво пробив з правої з дальньої дистанції. Артур насилу відбив м'яч.

Бенфіка - Челсі: Стенограма онлайн-трансляції фіналу Ліги Європи

36 хв. Знову взялася "Бенфіка" вдавлювати "Челсі" у власну штрафну. Просто не дають вийти за центр поля португальці супернику.

32 хв. Небезпечний штрафний виконав Крадоссо. М'яч після попадання в стінку поскакав по штрафній "Челсі" і опинився в руках Чеха.

28 хв. Артур вперше вступив у гру. Оскар приклався по м'ячу з-за штрафної. З першого разу зафіксувати м`яч воротареві "Бенфіки" не вдалося, але з другого разу він впорався.

26 хв. Мата віддав класну передачу на вихід Торресу, але м'яч зачепив ногу Раміреса і пішов за лінію воріт.

23 хв. У Мати був шанс виконати хороший штрафний, що він і зробив. Але не менш добре зіграла оборона "Бенфіки".

19 хв. Португальці просто втиснули суперника до власних воріт. "Челсі" намагається грати на контратаках, а ось у "Бенфіки" не йдуть удари по воротах.

15 хв. Створила неймовірну небезпеку в штрафному "Челсі" "Бенфіка" після штрафного. М'яч стрибав від гравця до гравця по воротарському, але завдати акцентований удар по воротах Чеха ніхто не зміг.

Бенфіка - Челсі: Стенограма онлайн-трансляції фіналу Ліги Європи14 хв. Оскар звалили поруч зі своєї штрафної Кардоссо.

11 хв. Перший небезпечний момент у матчі. Пройшла атака "Бенфіки" по лівому флангу, в кінці якої, м'яч опинився в ногах у Кардоссо по центру штрафного майданчика. Але удар нападника заблокували захисники.

6 хв. "Бенфіка" наразі домінує на полі. Дуже активно португальці переходять центр поля. Особливо яскраво виглядає правий фланг атаки "орлів".

3 хв. Жваво розпочали команди. Кардоссо навіть встиг пробити неточно головою після подачі з правого флангу.

Почався матч!

Бенфіка - Челсі: Стенограма онлайн-трансляції фіналу Ліги Європи

Стадіон в Амстердамі заповнений уболівальниками. На полі тюльпани та логотипи клубів. Будемо сподіватися, що нас чекає захоплююче видовище.

Добрий вечір, дорогі друзі. Ми починаємо онлайн трансляцію фінального поєдинку Ліги Європи між "Челсі" і "Бенфікою".