ua en ru

Рада розгляне завтра відстрочку введення касових апаратів, - нардеп

Рада розгляне завтра відстрочку введення касових апаратів, - нардеп Фото: Олег Ляшко

Сьогодні в 18:30 відбудеться засідання податкового комітету Ради

Законопроект про відстрочку обов'язкового введення касових апаратів для фізичних осіб-підприємців третьої групи з 1 липня 2015 р. завтра, 1 липня, розглянуть у Верховній Раді України. Про це по завершенню Ради коаліції заявив координатор коаліції Олег Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.

Крім того, завтра буде розглянуто законопроект про систему електронного адміністрування ПДВ.

"Всі лідери п'яти фракцій коаліції домовилися про те, що зараз в 18:30 збирається засідання податкового комітету Верховної Ради, на якому узгоджується текстова частина закону. Про що домовилися - все п'ять лідерів коаліції підтримали пропозицію про те, щоб проголосувати за закон, який повністю скасовує введення касових апаратів для другої групи підприємців - це всі, у кого є дохід 1,5 млн гривень. Що стосується третьої групи підприємців - домовилися, що переносимо введення касових апаратів, а це стосується близько 10 тис. осіб, переносимо введення терміну вступу в силу цього закону до 1 січня і до 1 січня врегулює всі спірні питання, які є", - додав Ляшко.

Нагадаємо, народні депутати з фракції Радикальної партії Олега Ляшка заблокували трибуну Верховної Ради України з вимогою ухвалити законопроект про відстрочку обов'язкового введення касових апаратів для фізичних осіб-підприємців третьої групи з 1 липня 2015 р.