ua en ru

У Запоріжжі затримали підозрюваного в оскверненні могили воїна АТО

В Шевченківському районі Запоріжжя на Капустяном цвинтар був затриманий вандал, який намагався осквернити могилу воїна АТО Романа Швачко. Про це повідомляє прес-служба мерії.

"За останній час на Капустяном кладовищі двічі був зафіксований факт вандалізму щодо місця поховання українського військовослужбовця, загиблого в зоні АТО Романа Швачко. Як зазначив начальник СКП "Запорізька ритуальна служба" Олег Мамотенко, у зв'язку з цим на кладовищі було організовано посилене чергування. Вчора, 4 січня, трьом працівницям підприємства, під час чергового обходу території вдалося затримати чоловіка, який знаходився біля могили загиблого військовослужбовця і вів себе підозріло", - йдеться в повідомленні.

Затриманий чоловік спробував втекти, а після упіймання став заперечувати свою причетність до осквернення могили, виправдовуючись перед працівниками комунального підприємства, що просто, проходячи повз місця поховання військовослужбовця, випадково спіткнувся.

Як повідомляють в прес-службі мерії, посилаючись на слова начальника СКП "Запорізька ритуальна служба" Олега Мамотенко, після того, як факт пошкодження намогильного споруди був зафіксований, затриманого передали співробітникам правоохоронних органів. Правоохоронцям належить з'ясувати всі подробиці події.

Нагадаємо, у Запоріжжі невідомі двічі осквернили могилу загиблого бійця АТО.

У Запоріжжі затримали підозрюваного в оскверненні могили воїна АТО