ua en ru

"Укроборонпром" повинен доповісти про виконання держзамовлення на постачання озброєння у ЗСУ, - Яценюк

"Укроборонпром" повинен доповісти про виконання держзамовлення на постачання озброєння у ЗСУ, - Яценюк Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Міністерство оборони України та ДП "Укроборонпром" повинні доповісти про виконання державного замовлення на поставки озброєння в Збройні сили України (ЗСУ). Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк сьогодні під час засідання Кабінету міністрів України, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми не зійдемо зі шляху врегулювання та деескалації ситуації в Донбасі, в тому числі через підвищення обороноздатності наших Збройних сил. Все, що необхідно для наших Збройних сил, уряд фінансує. Я окремо просив би міністра оборони запросити "Укроборонпром", я хотів би зрозуміти, що у нас відбувається з постачання військової техніки і озброєння . Тому що ми попередньо плату видали на мільярди гривень", - заявив Яценюк.

Нагадаємо, 30 березня Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) від 25 січня 2015 року "Про планування і формування державного оборонного замовлення".