ua en ru

Українець намагався провезти до Угорщини майже 60 тисяч пачок сигарет, - ДПС

Українець намагався провезти до Угорщини майже 60 тисяч пачок сигарет, - ДПС Фото: Українець намагався провезти до Угорщини майже 60 тисяч пачок сигарет

Наразі товар вилучено, його сума встановлюється

Співробітниками Державної прикордонної служби України (ДПС) вчора, 16 серпня на українсько-угорському кордоні було виявлено 57 тисяч пачок контрабандних сигарет. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДПС України.

Так, повідомляється, що сигарети виявили прикордонники Чопського загону та працівники митниці у пункті пропуску "Тиса" під час перевірки вантажного автомобіля "Рено", яким прямував на виїзд з України наш співвітчизник.

Працівники пункту пропуску знайшли товар у соснових дошках, які він перевозив.

"Після підрахунку товару було встановлено, що у даному транспортному засобі українець віз до Угорщини понад 57 тисяч пачок сигарет", - йдеться у повідомленні.

Наразі товар вилучено, його сума оцінки встановлюється.

Українець намагався провезти до Угорщини майже 60 тисяч пачок сигарет, - ДПС

Фото: Українець намагався провезти до Угорщини майже 60 тисяч пачок сигаретУкраїнець намагався провезти до Угорщини майже 60 тисяч пачок сигарет, - ДПС

Фото: Українець намагався провезти до Угорщини майже 60 тисяч пачок сигарет

Нагадаємо, минулого тижня на митному посту "Тиса" Закарпатської митниці ДФС була затримана контрабандна партія тютюнових виробів на суму близько 90 тис. грн.