ua en ru

Учасник блокади Криму помер на блокпосту

Учасник блокади Криму помер на блокпосту Фото: блокпост "Чонгар"

Боєць "Правого сектора" помер від серцевого нападу

Один з учасників блокади Криму Віталій Тикунов з позивним "Одуван" в ніч на 2 грудня помер від серцевого нападу на блокпосту "Чонгар". Про це у своєму Facebook написала начальник медичного управління та реабілітації бійців "Правого сектора" Яна Зінкевич.

"Сьогодні вночі на блокпосту Чонгар від серцевого нападу помер боєць ДУК Тикунов Віталій Валерійович, псевдо Одуван (Кок) 1968 року народження з міста Запоріжжя", - написала вона.

Нажаль у нас сумні новини!Сьогодні вночі на блокпосту Чонгар від серцевого нападу помер бієць ДУК Тікунов Віталій Валерійович, псевдо Одуван (Кок) 1968 року народження з міста Запоріжжя. Вічна пам'ять!

Posted by Яна Зінкевич on 1 декабря 2015 г.

Спікер 13-го батальйону ДУК "Правого сектора" Олексій Бик уточнив, що в учасника блокади від ПС і раніше були проблеми з серцем.

"У нього і раніше були ці проблеми, але він все одно поїхав на блокаду, і загинув на цьому фронті", - зазначив він.

Вночі помер друг Одуван. Уві сні. Лікарі сказали - серце. В нього і раніше були ці проблеми, але він все одно поїхав на блокаду, і загинув на цьому фронті. Вічна пам'ять.

Posted by Бик Олексій on 1 декабря 2015 г.

Нагадаємо, активісти почали безстрокову акцію з блокади Криму ще 20 вересня 2015 року. Учасники блокади перестали пускати на півострів продукти харчування та інші товари. У листопаді були підірвані опори ліній електропередач, за яким електроенергія поставлялася на півострів, в результаті Крим залишився без електрики. Після цього учасники акції заговорили вже про морську блокаду Криму.