ua en ru

Тука передумав закривати пункт пропуску в Станиці Луганській

Тука передумав закривати пункт пропуску в Станиці Луганській Фото: Георгій Тука

В цілому губернатор назвав ситуацію в регіоні як "напружену"

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука передумав закривати пункт пропуску в Станиці Луганській. Про це він написав у своєму Facebook.

"Після провокації в Станично-Луганському районі більше повідомлень про обстріл на Луганщині не отримав. Оцінюю загальну обстановку як "напружену". Щодо мого рішення по роботі пункту пропуску в Станиці Луганській. Виходячи з того, що обстріл припинилися, вирішив роботу пункту не припиняти", - заявив Тука.

Після провокації в Станично-Луганському районі більше повідомлень про обстріли на Луганщині не отримав. Оцінюю загальну ...

Posted by Георгій Тука on 11 ноября 2015 г.

Нагадаємо, вчора губернатор Луганської області Георгій Тука заявив, що може закрити пункт пропуску в Станиці Луганській у відповідь на провокації з боку бойовиків. Він пообіцяв поінформувати про своє рішення не менш, ніж за добу.

Пішохідний пункт пропуску на окуповану територію Луганської області в Станиці був відкритий 27 жовтня. Хоча спочатку його відкриття планувалося на 10 жовтня, проте тоді Тука відклав його відкриття, аргументуючи своє рішення "можливими провокаціями з боку бойовиків". На даний момент, це єдиний пункт пропуску в Луганській області, в той час як в Донецькій подібних кілька пунктів.

Зазначимо, Попасна, де останнім часом активізувалися бойовики, знаходиться з протилежного від Станиці сторони Луганська. Відстань від Попасній до Станиці Луганській - більше 100 км.