ua en ru

За добу в зоні АТО загинуло 5 військових, ще 6 отримали поранення, - АПУ

За добу в зоні АТО загинуло 5 військових, ще 6 отримали поранення, - АПУ Фото: Олександр Мотузяник

Про це повідомив Олександр Мотузяник

За минулу добу, 5 серпня 2015 р., у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинуло 5 військових, ще 6 отримали поранення. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу внаслідок бойових дій п'ятеро українських військовослужбовців загинуло, ще шестеро отримали поранення", - сказав Мотузяник.

Він також зазначив, що бойові дії на основних ділянках оборони відбуваються майже безперервно.

"Вчора на фронті зафіксовано деяке зменшення кількості епізодів порушення режиму тиші з боку незаконних збройних формувань. Натомість ситуація залишається дуже складною, і бойові дії на ключових ділянках оборони, йдеться про Горлівку, Мар'їнку, Донецький аеропорт, тривають практично безперервно", - сказав він.

Так, за його словами, у Луганській області вчора перестрілки між бойовиками та українськими військовими тривали впродовж усього дня у Щасті.

"Ще одну збройну провокацію зі сторони бойовиків зафіксовано у Станиці Луганській. На цій ділянці фронту противник контролює правий високий берег річки Сіверський Донець і намагається скористатися цією перевагою для обстрілів наших позицій", - зазначив Мотузяник.

Нагадаємо, у прес-службі Луганської ОДА повідомили, що у Щасті вчора, 5 серпня, були поранені два бійця антитерористичної операції.