ua en ru

Погода на сьогодні: На більшій частині території України очікуються дощі з мокрим снігом, температура опуститься до -2

Погода на сьогодні: На більшій частині території України очікуються дощі з мокрим снігом, температура опуститься до -2
Погода на сьогодні: 24 жовтня на більшій частині території України очікуються дощі, у східних і північних областях очікується мінлива хмарність, без опадів, температура від -2 до +14.

Погода на сьогодні: 24 жовтня на більшій частині території України очікуються дощі, у східних і північних областях очікується мінлива хмарність, без опадів, температура від -2 до +14. Про це повідомляє Гідрометцентр при ДержНС України.

У східному регіоні очікується температура від -2 до 0, в центральному від -1 до +1, у південному від 0 до +14, у західному від -1 до +6, у північному від -2 до +1.

У Києві очікується мінлива хмарність, без опадів, температура вночі від -6 до -4, вдень від -2 до 0.

За даними Гідрометцентру, з 24 жовтня в Україну прийде стійке та тривале похолодання.

Так, 24 жовтня очікується різка зміна погоди: пройдуть дощі, у західних, Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській, Одеській та Миколаївській областях з переходом у мокрий сніг, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, короткочасне утворення снігового покриву; посилення вітру до 15-22 м/с. Значне зниження температури: від +2 до -3 (вночі в північній та східній частинах до -6), у південній частині та на Закарпатті від +4 до +9. 25-26 жовтня утримається холодна погода.