ua en ru

Кількість пікетувальників під АПУ перевищила 1 тис. чоловік

Кількість пікетувальників під Адміністрацією Президента України, які потребують надання допомоги для сил антитерористичної операції в Іловайську Донецької області, за станом на 18:40 перевищила 1 тис. чоловік.

Кількість пікетувальників під Адміністрацією Президента України, які потребують надання допомоги для сил антитерористичної операції в Іловайську Донецької області, за станом на 18:40 перевищила 1 тис. чоловік, передає кореспондент РБК-Україна.

Петро Порошенко попросив мітингувальників почекати 20 хвилин до початку зустрічі в зв'язку з тим, що він спілкується по телефону з представниками Єврокомісії. Про це заявили представники, яких делегували в АПУ.

"Зустріч з нами затримується у зв'язку з тим, що Петро Порошенко говорить по телефону з представниками Єврокомісії. Просив почекати 15-20 хвилин", - заявив парламентар.

Нагадаємо, біля Адміністрації Президента України проходить пікет з вимогою надати допомогу силам АТО в Іловайську Донецької області, де 5-й день в оточенні знаходяться підрозділи батальйонів "Донбас", "Дніпро", "Азов", "Херсон" і "Доброволець".