ua en ru

Сили АТО за добу зазнали 7 обстрілів бойовиків

Позиції сил АТО вчора були 5 разів обстріляні з танків і двічі з артилерії. Про це в ході брифінгу заявив спікер АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Обстановка в зоні АТО залишається неспокійною практично на всіх напрямках. Крім масового застосування стрілецької зброї, щільного гранатометного і мінометного вогню, вчора наші позиції були 5 разів обстріляні з танків і двічі з артилерії. Також зафіксовано 2 випадки ведення артилерійського вогню безпосередньо по місту Авдіївка" , - заявив Лисенко.

Особливу активність, за його словами, противник проявляє в Широкино, в районі донецького аеропорту, в першу чергу мова йде про селище Піски та місті Авдіївка, і також близько Бахмутівської траси.

"Уже сьогодні вночі зафіксовано три випадки кричущого порушення режиму тиша з боку супротивника. По наших позиціях у районі селища Орехово на Бахмутовской трасі був випущений повний залп з реактивної системи залпового вогню "Град". Біля селища Сокільники в цьому ж районі сталося бойове зіткнення українських військових з ворогом . Атака відбита", - розповів Лисенко.

Він додав, що також під мінометний вогонь бойовиків потрапили частини українських військових у Широкиному.

Нагадаємо, російські військово-спортивні клуби організували нелегальний канал участі громадян РФ у бойових діях на сході України.