ua en ru

Сили АТО залишають раніше зайняті села в Донецькій обл., - журналіст

Сили АТО залишають раніше зайняті села в Донецькій обл., - журналіст Фото: сили АТО на Донбасі

ВСУ повертаються на колишні позиції

Збройні сили України (72 бригада) залишають раніше зайняті села і повертаються на колишні позиції, щоб не порушувати мінські угоди. Про це у своєму Facebook написав журналіст Олександр Рудоманов.

"72 бригада залишає раніше зайняті села і повертається на колишні позиції, щоб не порушувати Мінські домовленості. Уточнюю. Швидше за все, це офіційна версія. Насправді все може бути трохи по-іншому. Від того, що недостатньо сил для закріплення й утримання позицій і закінчуючи чимось іншим. Тому не варто кричати відразу "зрада", - повідомив Рудоманов.

72 бригада залишає зараннє зайняті села та повертається на попередні позиції, щоб не порушувати Мінські домовленості.У...

Posted by Олександр Рудоманов on 9 августа 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сили АТО звільнили від бойовиків Новоласпу. Як написав у своєму Facebook український журналіст Андрій Цаплієнко, сили АТО не в обороні вперше з лютого.

"06:15. Наші Погоди!!! Вперше з лютого сили АТО не в обороні. 72-я бригада вибила супротивника з населеного пункту, який "ДНРовцы" вважали своїм. До сьогоднішнього ранку", - повідомив Цаплієнко.