ua en ru

Штаб АТО зафіксував 2 випадки порушення режиму перемир’я з боку бойовиків

Штаб АТО зафіксував 2 випадки порушення режиму перемир’я з боку бойовиків Фото: АТО на Донбасі

1 жовтня з опівночі і до 6 ранку випадків відкриття вогню вздовж лінії розмежування не зафіксовано

За минулу добу, 30 вересня, бойовики двічі обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Вчорашня доба не пройшла повністю спокійно у зоні АТО. І хоча бойовики майже дотримувалися режиму припинення вогню, поодинокі збройні провокації все ж були. Загалом упродовж минулої доби незаконні збройні формування двічі порушили режим перемир'я", - йдеться у повідомленні.

Зокрема повідомляється, що о 20:50 на тимчасово окупованій території в районі населеного пункту Зайцеве, найманці відкривали інтенсивний вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів у напрямку опорного пункту українських військових.

Також зазначається, що о 23 годині бойовики декілька хвилин зі стрілецької зброї хаотично обстрілювали українські позиції в Луганському, що на Артемівському напрямку.

Разом з тим, відзначається, що сьогодні, 1 жовтня, з опівночі і до 6 ранку випадків відкриття вогню вздовж лінії розмежування не зафіксовано.

Вчорашня доба не пройшла повністю спокійно у зоні АТО. І хоча бойовики майже дотримувалися режиму припинення вогню, поод...

Posted by Прес-центр АТО on 30 сентября 2015 г.

Нагадаємо, 29 вересня бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.