ua en ru

Шокін затвердив структуру Генеральної інспекції внутрішніх розслідувань та безпеки

Шокін затвердив структуру Генеральної інспекції внутрішніх розслідувань та безпеки Фото: генпрокурор Віктор Шокін

Керівником цього підрозділу Генпрокуратури призначено Максима Мельниченка

Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом затвердив структуру Генеральної інспекції внутрішніх розслідувань та безпеки, а також план заходів, необхідних для її утворення та функціонування. Про це повідомляє пресс-служба ГПУ.

"Керівником цього підрозділу Генпрокуратури призначено Максима Мельниченка, який брав участь у конкурсі з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі. До призначення він обіймав посаду керівника одного з підрозділів, безпосередньо підпорядкованого заступнику Генерального прокурора України Давіду Сакварелідзе, ", - відзначається у повідомленні.

гідно наказу, організацію утворення, нормативного забезпечення діяльності Генеральної інспекції, її кадрового наповнення та контроль за функціонуванням цього новоутвореного підрозділу Генеральним прокурором України покладено на заступника Генерального прокурора України Давіда Сакварелідзе.

Крім того, до повноважень Генеральної інспекції належатиме нагляд за додержанням законів при провадженні оперативно-розшукової діяльності щодо працівників прокуратури, проведення внутрішнього аудиту, забезпечення інформаційної безпеки та зв’язків з громадськістю.

Шокін затвердив структуру Генеральної інспекції внутрішніх розслідувань та безпеки

Нагадаємо, 30 листопада генпрокурор Віктор Шокін призначив Назара Холодницкого керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.