ua en ru

Маршрут швидкісного поїзда Hyundai Київ - Дніпропетровськ буде подовжено до Запоріжжя до 2014 року

В Україні в 2013-2014 рр. буде продовжено маршрут поїзда категорії Інтерсіті+ Київ - Дніпропетровськ до Запоріжжя. Про це сьогодні завив директор ДП "Українська залізнична швидкісна компанія" Леонід Лобойко, повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

"Із таким нововведенням якісні та комфортні подорожі у поїздах категорії Інтерсіті+ стануть доступні для мешканців ще одного міста - обласного центру. Поїзди не будуть по кілька годин стояти у Дніпропетровську, а курсуватимуть до Запоріжжя, оскільки їх маршрут буде продовжено", - зазначив він.

Крім цього, на виконання положень затвердженого Президентом України національного плану дій на 2013 р. щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 рр. "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", у планах компанії запровадження додаткових зупинок поїздів Інтерсіті+ по станції Дарниця, що буде особливо зручно для жителів лівобережної частини міста, яким не доведеться діставатися через усе місто до Центрального залізничного вокзалу.

Крім того, плануються трансферні рейси таксі до міжнародного аеропорту Бориспіль.

Окрім цього, "Українська залізнична швидкісна компанія розробляє" та невдовзі запровадить власну бонусну систему із проектною назвою "Інтерсіті Бонус", яка дозволить заощаджувати пасажирам, які часто подорожують поїздами Інтерсіті+ та Інтерсіті.

Читайте також: Переходу на іменні квитки поки що не буде, - "Укрзалізниця"