ua en ru

Завтра МВС дасть вичерпну інформацію про організаторів масових вбивств на Майдані, - Пашинський

Завтра Міністерство внутрішніх справ України дасть вичерпну інформацію про організаторів масових вбивств на Майдані Незалежності в Києві.

Завтра Міністерство внутрішніх справ України дасть вичерпну інформацію про організаторів масових вбивств на Майдані Незалежності в Києві. Про це на брифінгу заявив т.в.о. голови Адміністрації Президента Сергій Пашинський, передає кореспондент РБК-Україна.

"Завтра, в найближчі дні і години керівництво МВС надасть всю інформацію про вбивства, крім тієї, що є під грифом державної таємниці. Це буде вичерпна інформація про організаторів масових вбивств", - розповів Пашинський.

При цьому, коментуючи фотографії, де він зображений з гвинтівкою, Він заперечив свою причетність до можливих вбивств і координації роботи снайперів.

"Я дав вичерпну відповідь, хоча я місяць мовчав, не давав. В рамках кримінальної справи опитані всі підозрювані, людина допитана. Я не брав у руки гвинтівку. А людина, яка була на відео, також опитана, він не має ніякого відношення до вбивств", - заявив він.