ua en ru

Яценюк заявив, що опозиціонеру Корнацькому погрожують фізичною розправою

Представнику ТОВ "Агрофірма Корнацьких", опозиціонеру Аркадію Корнацькому погрожують фізичною розправою. Про це на брифінгу у Верховній Раді України заявив голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, передає кореспондент РБК-Україна.

"Вчора на зустрічі з Президентом (Президентом України Віктором Януковичем) мною піднімалося питання політичних переслідувань опозиції, порушення кримінальних справ відносно наших кандидатів... Ми бачимо тиск Генпрокуратури, Податкової на депутатів, членів їх сімей, а також на наших кандидатів. Саме таким чином хочуть зняти нашого кандидата Аркадія Карнацького", - заявив Яценюк.

Сам Карнацький додав, що вчорашні події у Первомайську є наслідком його політичної діяльності.

"Це чиста політика. Тут навіть немає рейдерства... Я отримую повідомлення останнім часом, якщо я зареєструюсь кандидатом у депутати, то на мене буде здійснено замах. Я про це офіційно заявляю", - підкреслив він.

Нагадаємо, 18 червня 2013 р. Корнацький на своїй сторінці в Facebook повідомив, що була зроблена спроба силового захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких". Близько 80 збройних людей почали спробу проникнути на територію підприємства. Охорона і співробітники агрофірми вчинили опір, внаслідок чого почалася стрілянина і два охоронці були поранені.