ua en ru

Влада і опозиція домовилися розглянути відставку Кабміну

Влада і опозиція домовилися про включення до порядку денного питання про відповідальність Кабінету міністрів Миколи Азарова.

Влада і опозиція домовилися про включення до порядку денного питання про відповідальність Кабінету міністрів Миколи Азарова (на фото). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.

"Сторони домовилися про включення до порядку денного питання про відповідальність уряду", - наголошується в повідомленні за підсумками переговорів Президента Віктора Януковича з лідерами опозиції ввечері 27 січня.

Нагадаємо, відставка Азарова є умовою опозиції.

Зазначимо, що сьогодні Президент і лідери опозиції домовилися скасувати деякі прийняті 16 січня закони. Також було прийнято політичне рішення про скасування прийнятих 16 січня цього року законів, які викликали численні дискусії. Але ті закони, які не викликають зауважень, завтра будуть прийняті парламентом знову. Положення законів, які втратять чинність завтра, будуть опрацьовані сторонами спільно і будуть відповідати європейському рівню.

Сьогоднішня зустріч Президента і учасників робочої групи з врегулювання політичної кризи з лідерами опозиційних парламентських фракцій тривала більше чотирьох годин.