ua en ru

Великобританія продовжить підтримувати санкції проти РФ, - посол

Великобританія продовжить підтримувати санкції проти Росії.

Великобританія продовжить підтримувати санкції проти Росії. Про це журналістам під час виставки британської освіти "Бізнес по-англійськи" заявив посол Великобританії в Україні Саймон Сміт, коментуючи міланську зустріч, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми дуже підтримуємо Україну. Наш прем'єр дуже ясно сказав, що Росія повинна конструктивно діяти для деескалації ситуації на сході України. Для того, щоб ця деескалація відбулася, Великобританія продовжить сильно підтримувати санкції проти Росії. Ми вважаємо, що тут є можливості, і зустріч продемонструвала, що такі можливості тут є", - сказав він.

Він висловив переконання, що продовження тиску на Росію призведе до успішного вирішення конфлікту на сході України. За його словами міланська зустріч ще раз продемонструвала солідарність міжнародної спільноти з Україною.

Нагадаємо, раніше радник прем'єр-міністра великої Британії з питань національної безпеки Кім Даррок заявив, що Великобританія виступає за продовження санкцій відносно Російської Федерації.