ua en ru

У Слов'янську Донецької обл. озброєні люди в камуфляжі захопили райвідділ міліції, - Аваков

У м. Слов'янськ Донецької області озброєні люди в камуфляжі захопили райвідділ міліції.

У м. Слов'янськ Донецької області озброєні люди в камуфляжі захопили райвідділ міліції. Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков (на фото).

"У Слов'янську озброєні люди в камуфляжі захопили райвідділ міліції. Ось тут реакція буде дуже жорсткою. Як і різниця між протестуючим і терористом", - написав Аваков.

"Сьогодні о 09.00 група озброєних невідомих людей захопила адміністративна будівля Слов'янського міського відділу міліції. У даний момент невідомі знаходяться в будівлі, вимог не висували. Під час захоплення ніхто не постраждав. На місце виїхало керівництво ГУМВС області", - повідомила прес-служба МВС у Донецькій обл.

Пізніше місцеве видання "Новини Донбасу" у своєму Twitter повідомили, що на будівлі міськвідділу міліції в Слов'янську вивішений прапор Росії, а також прапор "Народного ополчення Донбасу".

Нагадаємо, вчора депутати Луганської міськради звернулися до Верховної Ради з вимогою ухвалити закон про декриміналізацію учасників масових акцій протесту на південному сході України.