ua en ru

У РНБО заявляють про провокації на території РФ за участю військової техніки з українськими розпізнавальними знаками

Рада національної безпеки та оборони України (РНБО) заявляє про провокації на території Росії за участю військової техніки з українськими розпізнавальними знаками.

Рада національної безпеки та оборони України (РНБО) заявляє про провокації на території Росії за участю військової техніки з українськими розпізнавальними знаками. Про це на брифінгу заявив спікер інформаційного центру РНБО Володимир Чеповий (на фото), передає прес-служба інфоцентру.

Так, на території РФ поблизу с. Міллерово Куйбишевського району Ростовської області виявлена військова техніка, в т.ч. танки з українськими розпізнавальними знаками, поблизу яких помічені військовослужбовці, одягнені в уніформу Збройних сил України.

В РНБО наголосили, що метою цього може бути здійснення провокацій на території України або навіть РФ.

Також у РНБО розповіли про нічні збройні напади терористів на чотири українські прикордонні підрозділи в районах "Ізварине" та "Довжанський" у Луганській області, а також "Виселок" і "Успенки" - у Донецькій області.

Загалом у ніч на суботу були поранені 9 прикордонників через обстріл терористами прикордонпунктів у Донецькій і Луганській областях.