ua en ru

Зараз АПУ працює на рівні установи XIX століття, - заступник глави АПУ Шимків

Новопризначений заступник глави Адміністрації Президента України (АПУ) Дмитро Шимків заявив, що АПУ зараз працює на рівні установи XIX століття.

Новопризначений заступник глави Адміністрації Президента України (АПУ) Дмитро Шимків заявив, що АПУ зараз працює на рівні установи XIX століття. Про це Шимків заявив в ефірі "Громадського радіо" 10 липня, передає прес-служба Президента України.

Так, говорячи про нинішній організації роботи в АПУ, Шимків порівняв її з роботою установи позаминулого століття, де "досі носять папери".

За його словами, він отримав від Президента України Петра Порошенка завдання змінити систему як в АПУ, так і в державних установах в цілому.

"Петро Олексійович попросив розпочати реорганізацію - кадрова політика службовців, інформаційне забезпечення, електронний уряд", - зазначив Шимків.

За його словами, АПУ сьогодні є тим органом державної влади, "де вже можна робити реформи".

Шимків підкреслив, що Президент України Петро Порошенко очікує від нього пропозицій щодо впровадження нових, інноваційних методів організації роботи держустанов для підвищення ефективності їх роботи та налагодження більш тісної взаємодії з громадянським суспільством.

Нагадаємо, 9 липня Президент України Петро Порошенко призначив Дмитра Шимківа заступником глави Адміністрації Президента України. До цього Шимків обіймав посаду генерального директора "Майкрософт Україна".