ua en ru

Прокуратура опротестувала присвоєння члену ради федерації РФ звання почесного громадянина Харкова

Прокуратура вимагає скасувати рішення Харківської міської ради про присвоєння члену Соведа федерації РФ Олександру Шишкіну звання почесного громадянина Харкова.

Прокуратура вимагає скасувати рішення Харківської міської ради про присвоєння члену Соведа федерації РФ Олександру Шишкіну звання почесного громадянина Харкова. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

"Прокурором р. Харкова підготовлено адміністративний позов до Харківського окружного адміністративного суду про визнання незаконним та скасування рішення сесії Харківської міської ради "Про присвоєння звання "Почесний громадянин р. Харкова" від 06.08.2014", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні міськрада Харкова присвоїла звання почесного громадянина міста члену Ради Федерації Росії Олександр Шишкін, який, за словами глави МВС України Арсена Авакова, підтримав анексію Криму. Крім того, нардеп від "Батьківщини" Андрій Павловський заявив, що у Верховній Раді ініціюють розпуск Харківської міської ради у зв'язку з даним рішенням.