ua en ru

Порошенко сьогодні відвідає Саудівську Аравію

Порошенко сьогодні відвідає Саудівську Аравію

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 24 січня, відвідає Саудівську Аравію для участі в церемонії прощання з покійним королем Абдаллою бен Абдель Азіз Аль Сауд. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.

"24 січня 2015 року Президент України Петро Порошенко відвідає з робочим візитом Королівство Саудівська Аравія, де візьме участь у Церемонії прощання з покійним Королем Саудівської Аравії Абдаллою бен Абдель Азіз Аль Сауд і висловить співчуття новому Королю Саудівської Аравії Салману ібн Абдель Азіз ас-Сауда", - йдеться в повідомленні.

Крім Порошенка, у Церемонії прощання з покійним королем візьмуть участь глави держав і урядів багатьох країн, зокрема Президент Франції Франсуа Олланд, Президент Туреччини Реджеп Ердоган, лідери багатьох мусульманських країн. Американську делегацію на похоронах очолює Джозеф Байден.

Нагадаємо, вчора, 23 січня, помер король Саудівської Аравії Абдуллах. Повідомлялося, що короля вже поховали в безіменній могилі. На похороні були присутні провідні політики, зокрема прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв.