ua en ru

Порошенко розраховує на злагоджену роботу Президента, Ради і Кабміну

П'ятий Президент України Петро Порошенко розраховує на злагоджену роботу Президента, Верховної Ради та Кабінету міністрів України.

П'ятий Президент України Петро Порошенко розраховує на злагоджену роботу Президента, Верховної Ради та Кабінету міністрів України. Про це Порошенко заявив, виступаючи у Верховній Раді після складення присяги українському народові.

"Для реалізації наших амбітних планів нам потрібні не тільки мир і єдність країни, але і консолідація всіх патріотичних, проукраїнських, проєвропейських сил... Ми не сміємо повторити старі помилки і повинні забезпечити злагоджену роботу Президента, Верховної Ради і Кабміну. Пора будувати нову велику країну. Сучасну високотехнологічну, обороноспособную, конкурентоспроможну", - заявив Порошенко.

Він зазначив, що українському народу і еліті треба об'єднатися навколо ідеї незалежності, свободи, гідності, правової держави, європейської інтеграції".

"Народ своє вагоме слова сказав під час революційних подій, під час виборів. Тепер черга за нами - за владою. Простягаю руку світу всім, хто віддав голос за мене, і тим, хто не голосував. Всім, хто допоможе встановити мир, лад і спокій в Україні", - зазначив Президент.