ua en ru

Порошенко призначив Юрія Бірюкова радником Президента України

Президент України Петро Порошенко призначив волонтера фонду "Крила Фенікса" Юрія Бірюкова радником Президента України.

Президент України Петро Порошенко призначив волонтера фонду "Крила Фенікса" Юрія Бірюкова радником Президента України. Відповідний указ № 645/2014 Порошенко підписав сьогодні, 13 серпня 2014 р., повідомила прес-служба Президента України.

Під час зустрічі з Бірюковим Порошенко акцентував увагу нового радника на необхідності посилення антикорупційної громадської діяльності для підвищення прозорості та ефективності закупівель для української армії.

"Немає зараз більш важливої справи, ніж забезпечення наших армійців та добровольців усім необхідним для захисту їх життя. Ті, хто крав чи продовжує красти, наживаючись на наших військових, мають якомога скоріше отримати по руках. Усі антикорупційні справи, які зараз розпочаті проти певних військових чиновників, дійдуть до суду, ніхто не уникне справедливого покарання за свої злодіяння. Ми маємо якомога швидше подолати корупцію в армії", - зауважив Президент.

Також Порошенко подякував Бірюкову за його у роботу у поверненні з зони АТО 79-ї бригади в місце дислокації.

"Без вашої участі ця операція була б неможлива. Дякую за самовіддану роботу і вітаю з ініціативою створення нового військового добровольчого підрозділу, який увійде до складу діючої славетної аеромобільної бригади", - зазначив Порошенко.

Порошенко призначив Юрія Бірюкова радником Президента України

Говорячи про свою зустріч з волонтерськими організаціями, які допомагають військовим в зоні АТО, Порошенко висловив сподівання, що завтра Верховна Рада прийме позитивне рішення щодо напрацьованих спільно з волонтерами ініціатив.