ua en ru

Порошенко призначив головою Житомирської ОДА директора "Полісся Моторс Груп" Машковського замість свободівця Кізіна

Президент України Петро Порошенко звільнив з посади голови Житомирської обласної державної адміністрації представника партії "Свобода" Сидора Кізіна, призначивши замість нього підприємця, директора автомобільної компанії "Полісся Моторс Груп" (Житомир) Сергія Машковського.

Президент України Петро Порошенко звільнив з посади голови Житомирської обласної державної адміністрації представника партії "Свобода" Сидора Кізіна, призначивши замість нього підприємця, директора автомобільної компанії "Полісся Моторс Груп" (Житомир) Сергія Машковського. Про це йдеться у відповідних указах від 22 липня 2014 р. №611 та №612.

"Звільнити Кізіна Сидора Васильовича з посади голови Житомирської обласної державної адміністрації.... Призначити Машковського Сергія Олександровича головою Житомирської обласної державної адміністрації", - йдеться в документах.

Машковский народився 29 квітня 1980 року в місті Любомир Волинської області. У 2004 році закінчив Київський національний лінгвістичний університет за спеціальністю "англійська мова та література", з 2000 по 2006 проживав і працював у Лондоні. У 2006 році повернувся В Україну і з 2006 року проживає у Житомирі постійно. У 2014 р. одружився.

Працює директором ТОВ "Полісся Моторс Груп", за сумісництвом є директором компанії "Форвард Класик" - дилерських центрів, які займаються продажем і обслуговуванням автомобілів.

З 2010 року - депутат Житомирської міської ради, був обраний за списком від "Рідного міста". Є членом бюджетної комісії міської ради.