ua en ru

Мельничук заявив, що Ляшко спровокував його на бійку

Народний депутат, колишній член фракції Радикальної партії та екс-командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук заявив, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко його спровокував на бійку образами. Про це він заявив журналістам в кулуарах парламенту після завершення інциденту, передає кореспондент РБК-Україна.

На запитання про те, чому він перший вдарив Ляшка, Мельничук відповів: "Я не дам себе ображати, моя гідність офіцера, я не дам себе ображати кожній падлюці".

Екс-айдарівець також зазначив, що Ляшко його спровокував: "До мене підійшов Ляшко і сказав, чого я не хочу його бити. Я сказав тому, що не хочу, тому що всі вже тебе били, а я не хочу. Він почав мене ображати, висловлювати нецензурні слова на мою адресу, я свою честь не замарав".

Мельничук переконаний, що саме батальйону "Айдар" Ляшко потрапив до парламенту.

"Те, що партія, яка піарилася на війні і пройшла за рахунок "Айдару" - це всім відомо, тому що вкінці виборчої агітації фактично впали на нуль і виїхали тільки за рахунок мого батальйону", - сказав він.

Він також повідомив, що перейшов у фракцію "Воля народу", бо не підтримує ані "Опозиційний блок", ані коаліцію, а позафракційним депутатом залишатися не хотів.

Нагадаємо, сьогодні у Раді побилися нардепи з Радикальної партії з колишнім однопартійцем Мельничуком. Бійка Ляшка і Мельничука продовжилася в кулуарах.

Зазначимо, що 5 лютого 2015 р. Ляшко виключив зі своєї фракції екс-командира батальйону "Айдар" Мельничука. А сьогодні Мельничук увійшов до групи "Воля народу".