ua en ru

Коморовський запросив Януковича відвідати Польщу в липні 2013 р

Президент України Віктор Янукович провів тристоронню зустріч з Президентом Словацької Республіки Іваном Гашпаровичем та Президентом Польщі Броніславом Коморовським у рамках 18-го Саміту глав держав Центральної Європи у Братиславі, в ході якої Коморовський запросив Януковича відвідати Польщу в липні 2013 р., повідомила прес-служба Президента України.

Президент України прийняв запрошення Коморовського. Президенти Польщі та України мають зустрітися на початку липня в м. Вісла.

Також Коморовський високо оцінив виступ Януковича на пленарному засіданні Саміту, в якому було чітко засвідчено євроінтеграційні цілі України.

Під час зустрічі Президенти Словаччини та Польщі заявили про підтримку євроінтеграційних устремлінь України.

У свою чергу, Президент Словацької Республіки зазначив, що участь Президента України у роботі саміту глав держав Центральної Європи є продовженням діалогу України з Європейським союзом.

Гашпарович також нагадав про зустріч трьох Президентів у м. Віслі (Польща) в лютому цього року. Під час цієї зустрічі Янукович, Гашпарович та Коморовський обговорювали питання підготовки до укладення угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Читайте також: Янукович не бачить жодних об'єктивних причин, які могли б позбавити Україну перспективи членства в ЄС