ua en ru

Кабмін завтра на засіданні розгляне реформу МВС

Кабінет міністрів України завтра, 22 жовтня 2014 р., на засіданні розгляне реформу органів внутрішніх справ України.

Кабінет міністрів України завтра, 22 жовтня 2014 р., на засіданні розгляне реформу органів внутрішніх справ України. Про це йдеться у поярку денному засідання уряду, що розміщене на офіційному сайті Кабміну.

Як повідомляється, уряд розгляне проект розпорядження Кабінету міністрів України про реформування органів внутрішніх справ, законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо реформування органів внутрішніх справ)" та проект постанови Кабміну про внесення змін до опису і зразків форменого одягу органів внутрішніх справ. Доповідати з цього питання буде міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Крім того, міністри на засідання розглянуть проект розпорядження уряду про ратифікацію протоколу про внесення змін до Конвенції між Україною та Чехією про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і майно.

Крім того, міністр фінансів Олександр Шлапак доповість законопроект про внесення змін до додатка № 3 до закону України "Про державний бюджет України на 2014 р".

Міністри також планують розглянути проекти розпоряджень Кабміну про оформлення довгострокових віз для в'їзду в Україну громадянам Німеччини.

Також Кабмін розгляне питання про призначення Дня Національної гвардії України.

Нагадаємо, раніше глава МВС Арсен Аваков заявив, що Кабінет міністрів України розгляне проект реформи Міністерства внутрішніх справ України ще до проведення позачергових виборів у Верховну Раду України.

Кабмін завтра, 22 жовтня 2014 р. проведе своє чергове засідання.