ua en ru

Кабмін запропонував ЄС та Росії створити комісію для налагодження торговельно-економічних відносин

Кабінет міністрів України запропонував Європейському союзу та Російській Федерації створити трьохсторонню комісію для налагодження торговельно-економічних відносин. Про це йдеться розпорядженні уряду від 21 листопада 2013 р. № 905-р.

"Міністерству закордонних справ разом з Міністерством економічного розвитку і торгівлі та Міністерством промислової політики запропонувати Європейському союзу та Російській Федерації утворити комісію на тристоронній основі для опрацювання комплексу питань, спрямованих на відновлення втрачених обсягів виробництва та напрямів торговельно-економічних відносин, розширення та сприяння міжнародній торгівлі, подальшу лібералізацію ринку, узгодження регуляторної бази для покращення умов провадження підприємницької діяльності", - йдеться в документі.

Також уряд розпорядився відновити активний діалог з Росії та іншими країнами Митного союзу і державами - членами СНД щодо пожвавлення торговельно-економічних зв'язків з метою збереження та зміцнення спільними зусиллями економічного потенціалу держави.