ua en ru

Кабмін призначив Людмилу Шемелинець т.в.о. голови Держслужби з питань геодезії, картографії та кадастру

Кабінет міністрів України призначив тимчасово виконуючим обов'язки голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Людмилу Шемелинець.

Кабінет міністрів України призначив тимчасово виконуючим обов'язки голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Людмилу Шемелинець. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 996-р від 16 жовтня 2014 р.

"Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, виконання обов'язків голови зазначеної Служби на першого заступника голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Шемелинець Людмилу Миколаївну", - йдеться у документі.

Крім того, іншим розпорядженням № 993-р від 16 жовтня 2014 р. уряд призначив Шемелинець першим заступником голови Держслужби з питань геодезії, картографії та кадастру.

Нагадаємо, 16 жовтня 2014 р. Кабмін звільнив з посади першого заступника голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру - т.в.о. голови Держслужби з питань геодезії, картографії та кадастру Артема Кадомського на виконання закону України "Про очищення влади".

Кабмін призначив Кадомського т.в.о. голови Держслужби України з питань геодезії, картографії та кадастру 17 вересня 2014 р.