ua en ru

Гройсман представив колективу Мінрегіону новопризначеного віце-прем'єр-міністра Зубка

Гройсман представив колективу Мінрегіону новопризначеного віце-прем'єр-міністра Зубка

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман представив сьогодні колективу Мінрегіону нового віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка. Про це повідомили у прес-службі Мінрегіону.

Гройсман зазначив, що є однодумцем з новим главою міністерства.

"Я залишаюся відданим цій справі, яку ми з вами починали. Дещо вдалося нам зробити, щось - ні. Знаю, що команда тих, хто працює в міністерстві, робили все залежне від себе, щоб справа рухалася. Вважаю, що головне моє завдання - не сидіти на посаді голови Верховної Ради, а забезпечити підтримку парламентом проведення реформ, у тому числі підготовлені у стінах цього міністерства. Все, що ми запланували з вами зробити, - ми приречені довести це до кінця", - заявив Гройсман.

У свою чергу, Геннадій Зубко запевнив, що працюватиме над реалізацією розпочатих реформ. За його словами, найближчим часом уряд розгляне План діяльності Кабінету міністрів на 2015 рік, куди увійдуть 5 пріоритетів, серед яких і децентралізація повноважень.
"Для мене є честю продовжити розпочаті напрацювання. Серйозні виклики стоять перед Україною. І нинішній уряд здатне прийняти ці виклики і вирішити назрілі проблеми", - сказав Зубко.
Нагадаємо, ще будучи кандидатом на пост віце-прем'єра, Зубко заявляв про плани продовжити децентралізацію.
Раніше новопризначений міністр молоді та спорту України Ігор Жданов прийняв справи від Дмитра Булатова, який очолював дане відомство з 27 лютого 2014
Як повідомлялося, 2 грудня Верховна Рада призначила новий склад Кабміну.