ua en ru

Парцхаладзе ініціював збір скарг на корумпованих чиновників

За ініціативою нового першого заступника голови Київської обласної державної адміністрації (ОДА) Льва Парцхаладзе в рамках проекту "СТОП корупції" запрацювала "гаряча лінія", на яку можна повідомляти про факти зловживань з боку чиновників Державної реєстраційної служби, Державного агентства земельних ресурсів та Державної архітектурно-будівельної інспекції.

Відзначається, що створення "гарячої лінії" стало першим кроком у реалізації плану боротьби з корупцією, який Парцхаладзе задекларував, прийшовши працювати в ОДА.

"У нашій країні, мабуть, немає жодної інстанції, яку не вразив вірус корупції. Люди вже практично не довіряють владі, не довіряють правоохоронній системі. Ми будемо крок за кроком змінювати цю ситуацію. І для початку візьмемося за три структури - найбільш корумповані. Кількість претензій до них величезна", - повідомив Парцхаладзе.

Повідомити про зловживання в Держреєстрі, Держкомземі та Держархбудінспекції можна за телефоном (044) 5780004 або надіславши листа на електронну скриньку stop.cor@ukr.net.

За перші 3 дні роботи "гарячої лінії" надійшло понад 100 звернень. Всі вони обробляються.

Заступник губернатора обіцяє звернути увагу і на інші сфери.

"Я гарантую, що буду твердо і рішуче протистояти корупції", - говорить Парцхаладзе.