ua en ru

Букмекери прогнозують перемогу українки Злати Огневич на "Євробаченні-2013"

Сьогодні українка Злата Огневич виступить у півфіналі міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2013» під №7. За оцінками авторитетної букмекерської контори «William Hill», вона має високі шанси на перемогу.

Команда Огневич приготувала шоу в стилі фентезі. За словами співачки, головне завдання - занурити телеглядачів в атмосферу казки. Постановник номеру - відомий український режисер Максим Литвинов, який поставив ряд масштабних телевізійних шоу-проектів, серед яких, «X Factor», «Танці з зірками» та ін

Разом з Огневич на сцені будуть чотири бек-вокаліста, серед них знаменитий Клівленд Уоткісс. Його безліч разів визнавали легендою джазу такі авторитетні видання, як Guardian, Daily Telegraph.

Перемога українки на міжнародному пісенному конкурсі дуже важлива - в такому випадку «Євробачення-2014» пройде в нашій країні, що означає залучення інвестиції у розвиток інфраструктури: готелів, концертних залів, транспорту і доріг. Представники уряду побажали Златі перемоги.

Злата Огневич - сценічний псевдонім Інни Бордюг. Вона народилася в Мурманську в сім'ї військового хірурга і педагога, але згодом родина майбутньої співачки переїхала в Судак. Там Інна почала займалася вокалом, згодом переїхала до Києва, де працювала ведучою на радіо. Згодом вступила до училища ім. Глієра і паралельно працювала солісткою ансамблю ЗСУ.

Першу спробу взяти участь в Євробаченні співачка зробила в 2010 р. З піснею «Острів» вона посіла 5 місце в українському відборі конкурсу. У наступному році - друга спроба і 6 місце в національному відборі.

Переглянути номер Злати Огневич і весь конкурс можна буде сьогодні в прямому ефірі Першого Національного о 22:00. А 16 і 18 травня телеканал покаже другий півфінал і фінал «Євробачення-2013».

Читайте також: "Євробачення-2013": сьогодні в першому півфіналі виступить Злата Огневич (фото, відео)