ua en ru

"МТС-Україна" оголосив тарифи на 3G-зв'язок

Український оператор мобільного зв'язку "МТС-Україна" оголосив тарифи на 3G-зв'язок. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"Ми раді, що можемо запропонувати нашим абонентам першими відчути переваги 3G. Абоненти найбільш доступних інтернет-тарифів "МТС Україна" вже зараз отримають двадцятикратне прискорення мобільного інтернету у своїх смартфонах. Ми орієнтовані на те, щоб послуги на основі 3G стали масовими, тому зробили 3G-тарифи максимально доступними - мобільний інтернет 3G-швидкості буде коштувати всього від 1,7 гривень в день. Зараз послуга "3G Безліміт" надається на базі національного роумінгу у мережі ТриМоб на швидкості до 7,2 Мбіт/с, а по мірі запуску власної 3G-мережі "МТС Україна" швидкості будуть ще вищими - до 42 Мбіт/сек", - відзначає директор по маркетингу "МТС Україна" Олег Решетін.

Зокрема, вартість користування послугою "3G Безліміт грн/міс. (з ПДВ з ПФ) становить "Смартфон 0.25" 50,00, "Смартфон 0.50" 90,00, "Смартфон" 90,00, "Планшет" 70,00.

Нагадаємо, раніше оператор мобільного зв'язку ПРАТ "МТС Україна" прогнозував початок запуску 3G-зв'язку з Києва, Львова та Одеси.