ua en ru

Міносвіти розгляне доцільність діяльності 53 ВНЗ до травня 2015 р.

Міносвіти розгляне доцільність діяльності 53 ВНЗ до травня 2015 р. Джерело фото:bagnet.org
Міністерство освіти і науки розгляне доцільність діяльності 53 ВНЗ до травня 2015 р. у зв'язку з невідповідністю ліцензійним умовам.

Міністерство освіти і науки розгляне доцільність діяльності 53 ВНЗ до травня 2015 р. у зв'язку з невідповідністю ліцензійним умовам. Про це повідомляється у листі МОН № 1/9-616 від 28.11.2014 року, передає прес-служба Міносвіти.

У зв'язку з цим міністерство пропонує 53 вузам визначитися щодо доцільності подальшого функціонування або можливого об'єднання з іншими навчальними закладами до завершення 2014/2015 навчального року.

"Оскільки прийнятий у новій редакції закон України "Про вищу освіту" встановлює чіткі гарантії і відповідальність держави за забезпечення якості вищої освіти, що є надзвичайно важливою умовою входження України в Європейський простір вищої освіти. При цьому акредитаційні органи та експертні організації, зокрема Національне агентство по забезпеченню якості вищої освіти, підвищувати так само і вимоги до самоаналізу результатів освітньої діяльності та системи управління якістю навчального процесу у вищих навчальних закладах", - йдеться в повідомленні

Нагадаємо, раніше Міносвіти позбавило ліцензії приватний вуз Поплавського.